Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de meloen in 2 en verwijder de schil. Haal de zaadjes uit de meloen.
-
Doe het vruchtvlees in de blender.
-
Pers de sinaasappel en voeg het sap samen met 6 blaadjes basilicum en 1 el olijfolie bij de meloen. Kruid met peper en zout en mix tot een soep.
-
Plaats de meloensoep ± 1 u in de koelkast tot ze heel koud is.
-
Verdeel de soep over 4 borden of kommetjes.
-
Snij de ham in snippers en verdeel over de meloensoep.
-
Werk af met een paar blaadjes basilicum, kruid met peper en besprenkel met olijfolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven