Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de champignons en snipper ze fijn.
-
Pel de sjalotten en snipper fijn.
-
Laat de runderbouillon inkoken tot er 2 dl overblijft.
-
Stoof de sjalotten en champignons aan in 50 g boter. Laat de sjalotten glazig worden. Blus met witte wijn en laat voor de helft inkoken.
-
Voeg de tomatenpassata en bouillon toe en laat 5 minuten doorkoken.
-
Zet het vuur af, voeg 100 g klontjes koude boter toe en monteer de saus hiermee.
-
Kruid met peper en zout. Hak de dragon en kervel fijn. Voeg 2 eetlepels fijngehakte kervel en dragon toe aan de saus. Hou de saus apart.
-
Bak de koteletten bruin en gaar in 100 g hete boter, kruid met peper en zout.
-
Frituur de kroketjes goudbruin op 180°C.
-
Serveer kotelet met de kroketjes en giet de jagerssaus erover.
-
Reinig het witlof en snipper fijn. Werk het gerecht af met het fijngesnipperde witlof.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven