Kotelet met gekookte patatjes en andijvie in roomsaus

Allergenen
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en kook gaar in gezouten water. Giet af en laat nog even drogen op het vuur.
-
Snij de andijvie fijn en stoof aan in 2 el boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Voeg de room en maïzena express bij de andijvie en laat indikken.
-
Bak de koteletten gaar en goudbruin in 2 el boter en 1 el olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Schik de kotelet op het bord en verdeel de aardappelen en andijvie erbij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
Inschrijven