Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Dressing: meng het sap van de sinaasappel met de mosterd en olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Snij de rabarber in stukken van 5 cm en bak met het rietsuiker kort aan in wat olijfolie.
-
Blus met de balsamicoazijn en laat de azijn een paar min inkoken.
-
Verdeel de salade over een groot bord.
-
Beleg de salade met de gebakken rabarber en coppa.
-
Besprenkel met de dressing en werk af met noten en zaden.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven