Pindanoten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de pindanoten in een droge koekenpan en hak ze grof.
-
Snij het vruchtvlees van de paprika in kleine stukjes.
-
Hak de koriander grof.
-
Klop in een slakom de sojasaus met de sesamolie, het zout en de suiker door elkaar.
-
Roer langzaam de arachideolie erdoor.
-
Schep de paprikastukjes en koriander erdoor.
-
Bestrooi met pindanoten en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven