Vis , Pindanoten , sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel en pers de teentjes look. Meng ze met de rest van de marinade-ingrediënten.
-
Snij de vis in 3 cm lange stukken, wentel ze door de marinade en laat 10 min rusten.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s en snij het vruchtvlees in fijne reepjes.
-
Snij de lente-uitjes in 5 cm lange schuine stukken.
-
Bereid de woknoedels zoals aangegeven op de verpakking.
-
Laat de vis uitlekken en hou de marinade bij.
-
Verwarm de wok droog voor. Voeg olie toe en bak de vis 30 sec aan elke kant, haal uit de wok.
-
Roerbak de paprika’s en lente-uitjes beetgaar, voeg de marinade en de vis toe.
-
Laat nog 2 à 3 min bakken tot de vis gaar is en de saus iets ingedikt.
-
Haal de wok van het vuur en schep de waterkers erdoor. Serveer op een bedje van noedels.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven