Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortelen en snij in kleine stukken. Kook deze gaar in gezouten water. Giet af.
-
Pel de ui en snipper fijn. Stoof de fijngesnipperde ui aan in wat boter. Voeg de wortelen toe en stoof 15 minuten. Doe de gestoofde wortelen in een blender en voeg de overige boter eraan toe. Mix tot je een homogene wortelzalf krijgt. Smaak af met peper en zout.
-
Kruid de vis met peper. Wikkel elk stukje vis in 3 reepjes gezouten spek. Leg op een bakplaat. Zet in een voorverwarmde oven van 180°C en laat 15 minuten garen.
-
Wrijf de wortelzalf met behulp van een spatel open op het bord. Leg het gegaarde koolvishaasje erop. Werk af met wat fijngesnipperde peterselie. Serveer de jus van de vis over de vis. Spuit nog enkele toefjes wortelzalf op het bord.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven