Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de harde onderkant van de kool en hol ze een beetje uit. Leg ze in een ruime pan en overgiet met water tot de kool onderstaat. Voeg het kruidentuiltje toe en kruid met peper en zout. Breng aan de kook.
-
Haal de kool na 30 minuten uit het water en trek de bladeren voorzichtig los. Snij de harde nerf eruit; de bladeren moeten soepel en groot genoeg zijn om er pakketjes van te kunnen vormen.
-
Meng het gehakt met de rijst en peterselie. Breng verder op smaak met peper en zout.
-
Rol kleine worstjes van het gehakt en leg ze onderaan op het koolblad. Vouw de zijkanten van het koolblad over de vulling en rol ze op. Leg de rolletjes met de naad naar onder in een ruime pan.
-
Giet de tomatenblokjes in de pan. Voeg water en tomatenpuree toe tot de koolrolletjes onderstaan. Verkruimel de bouillonblokjes erover. Voeg look toe en kruid met peper en zout.
-
Dek de pan af en breng aan de kook. Laat op een zacht vuur verder garen.
-
Breng de saus verder op smaak met peper en zout; voeg eventueel wat suiker toe om het zure van de tomaten te neutraliseren.
-
Werk af met peterselie en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven