Selder , Schaaldieren , Vis , Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng water aan de kook en kook de koolrabi’s 20 min. Laat afkoelen in ijskoud water.
-
Ontvel de tomaat. Verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Schil de aardappelen en kook ze gaar. Giet af en laat drogen. Stamp, samen met de melk, 50 g boter, zwarte peper, zout en nootmuskaat, tot puree.
-
Smelt 25 g boter in een pan. Voeg de tomatenpuree toe en roer goed door met een klopper, zodat deze volledig smelt in de boter.
-
Voeg de bloem toe en laat al roerend goed drogen.
-
Blus met de visfond en roer goed door, zodat de saus mooi egaal wordt. Laat enkele min doorkoken, voeg de room toe en kruid met cayennepeper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij een stukje van de onderkant van de koolrabi’s, zodat deze stabiel blijven staan. Snij het hoedje van de koolrabi en hol ze uit met mes en lepel.
-
Snij de zalm en roodbaarsfilet in blokjes. Snij de champignons in dunne schijfjes.
-
Vul de koolrabi op met de zalm, roodbaarsfilet en champignons. Overgiet met de vissaus en werk af met gemalen kaas.
-
Plaats gedurende 30 min in de voorverwarmde oven.
-
Snij de wortel, prei en selder in julienne.
-
Pel de sjalot en look. Snipper de sjalot fijn en pers de look fijn met een lookpers.
-
Verhit wat arachideolie in een pan en bak de sjalot en look glazig.
-
Voeg de juliennegroenten toe en roerbak krokant, samen met de takken tijm. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Haal de koolrabi’s uit de oven en werk af met rivierkreeftjes, tomatenblokjes en een plukje dille.
-
Serveer met aardappelpuree en juliennegroentjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven