Schaaldieren en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de koolrabi’s en snij in stukken. Reinig de prei en snij in stukken.
-
Pel de ui en snipper fijn.
-
Verhit de boter in een kookpot en bak de ui glazig.
-
Voeg de prei en koolrabi toe en laat 1 min rustig meebakken.
-
Blus met 1,2 l water en voeg de kippenbouillonblokjes en het kruidentuiltje toe.
-
Breng aan de kook en laat 25 min rustig koken.
-
Verwijder het kruidentuiltje.
-
Voeg ½ bussel waterkers toe en mix de soep met een staafmixer fijn.
-
Breng de soep weer aan de kook met de sojaroom. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Serveer in kommetjes en werk af met garnaaltjes, plukjes waterkers en enkele druppels olijfolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven