Koolrabi met brunoise van wintergroenten
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de pastinaak, pompoen en wortel. Snij in fijne brunoise van 0,5 x 0,5 cm.
-
Pel de look en plet. Schil de gember en rasp fijn.
-
Breng 150 ml water aan de kook met de balsamicoazijn, look, gember, suiker, zout en peperkorrels en giet over de groentebrunoise. Laat minstens 12 u trekken in de koelkast. Giet af en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Snipper de bieslook fijn.
-
Snij de appel met schil in fijne brunoise. Roer de appelblokjes door de groentebrunoise n meng met de zure room en bieslook.
-
Schil de koolrabi en snij met een mandoline in dunne ronde schijven.
-
Vul de koolrabi met de groentebrunoise en vouw dicht. Klem toe met een miniwasknijper en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven