Allergenen

Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en snipper fijn. Pel de teentjes look en snij in fijne plakjes. Snij de chilipepers in fijne ringen. Schil en rasp de gember. Kneus het citroengras met een deegrol.

  2. Strooi wat bloem in een diep bord en kruid met peper en zout.

  3. Wentel de stukken konijn door de bloem. Bak ze in hete olie aan alle zijden goudbruin in een gietijzeren pot. Haal uit de pot.

  4. Stoof de uisnippers, look en chili op een zacht vuur en voeg indien nodig wat olie toe. Strooi pilipili, currypoeder en kurkuma erover en roerbak. Voeg de geraspte gember toe en overgiet met bouillon en kokosmelk. Voeg ook het citroengras toe.

  5. Roer de sojasaus, pindakaas, limoenzeste en het limoensap erdoor en strooi de suiker erover. Breng aan de kook en leg de stukken konijn erin. Draai het vuur laag en laat in 1 à 1,5 u zachtjes gaar sudderen.

  6. Breng op smaak met vissaus, bestrooi met korianderblaadjes en serveer met witte rijst.