Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortelen en raapjes. Snij ze in blokjes (brunoise).
-
Pel de sjalotten en snij ze in fijne plakjes.
-
Bestrijk de plakjes peperkoek met mosterd.
-
Smelt de boter in een gietijzeren pot en laat ze bruisen.
-
Kleur de stukken konijn aan alle zijden goudbruin en kruid met peper en zout.
-
Voeg de sjalotten toe, laat even meebakken en overgiet met het bier.
-
Voeg het kruidentuiltje toe en schik de plakjes peperkoek op het vlees.
-
Breng aan de kook. Draai het vuur lager en laat onder deksel 45 min sudderen, tot de konijnenbouten bijna gaar zijn.
-
Voeg de wortel- en raapblokjes toe. Dek de pot af en laat nog 15 min stoven.
-
Breng verder op smaak met peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven