Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kruid de konijnenstukken met peper en zout.
-
Smelt de boter in een stoofpot en voeg de olijfolie toe. Bak de stukken konijn aan alle zijden goudbruin.
-
Pel de look en snij in plakjes. Voeg samen met de salie toe aan het konijn. Blus met de Banyuls en kippenbouillon.
-
Laat het geheel 1 uur zachtjes sudderen. Draai de stukjes konijn af en toe om.
-
Schil de peren en snij in partjes. Haal de stukken konijn uit de pan en hou deze warm.
-
Breng het overgebleven kookvocht weer aan de kook. Giet de room erbij en laat wat inkoken.
-
Meng de fijngeprakte gorgonzola door de saus. Kruid met versgemalen peper en zout. Voeg de partjes peer en stukjes konijn toe en verwarm nog even in de saus.
-
Dien op met gekookte aardappelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven