Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalotjes en snipper fijn. Spoel de peterselie en hak fijn.
-
Smelt een klont boter in een pan. Bak de stukken konijn hierin aan alle zijden goudbruin. Haal het vlees uit de pan. Kruid met peper en zout en zet opzij.
-
Bak in dezelfde pan de sjalotsnippers en de spekreepjes. Voeg de stukken konijn toe. Giet het warm water erbij en kruimel het bouillonblokje erover. Leg de takjes rozemarijn erop en overgiet met trappist. Dek de pan af en laat op een zacht vuurtje gaar stoven.
-
Schil de appels en verwijder het klokhuis. Snij ze in partjes en bak ze in boter.
-
Roer de stroop door de biersaus en breng verder op smaak met peper en zout.
-
Verdeel de appeltjes over voorverwarmde borden. Schik het vlees ernaast. Schep de saus erover.
-
Werk af met peterselie en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven