Gluten , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snipper fijn. Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Schil de appels, verwijder het klokhuis en snij in kwartjes.
-
Verhit de boter in een stoofpot. Kruid de stukken konijn en kleur de stukken aan alle kanten aan. Haal het vlees uit de stoofpot.
-
Voeg de uisnippers toe en laat kort stoven. Strijk de stukken konijn in met de mosterd. Leg boven de uisnippers. Overgiet met het kriekbier en voeg de bouillonketeltjes toe.
-
Zorg ervoor dat alles onderstaat. Indien dit niet het geval is, voeg nog wat water toe.
-
Zet het deksel op de pot en laat op een zacht vuur verder garen gedurende 30 minuten.
-
Schik de appelpartjes en aardappelen rond het vlees. Laat nog 20 minuten verder garen.
-
Spoel de peterselie en zwier droog. Pluk de toefjes peterselie en snipper fijn.
-
Check of het vlees gaar en zacht is. Werk af met de fijngesnipperde peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven