Gluten en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de gedroogde abrikozen 1 uur weken in 25 cl geuze.
-
Pel de ui en teentjes look en snipper beide fijn.
-
Kruid de konijnenstukken met peper en zout.
-
Verhit de boter en de olie in een stoofpot. Bak de stukken konijn aan alle zijden aan en laat bruin worden. Verlaag het vuur en voeg van de gewelde abrikozen met het bier, de fijngehakte ui en look, een takje rozemarijn en de kippenbouillon toe.
-
Laat het geheel 1 uur zachtjes sudderen. Keer de stukjes konijn af en toe om.
-
Haal de rozemarijn uit de saus. Haal het vlees uit de pot en mix de saus. Giet de saus door een fijne zeef.
-
Giet de saus opnieuw in de pot, voeg het vlees toe, de resterende abrikozen en 1 flesje geuze. Kruid met versgemalen peper en zout.
-
Werk het gerecht af met fijngesneden rozemarijn.
-
Lekker met gekookte aardappelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven