Selder , Eieren , Gluten , Lactose , Melk , Mosterd , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snipper in halve ringen.
-
Besmeer de sneden brood met mosterd.
-
Bak het konijn aan alle zijden bruin in wat boter. Kruid met zwarte peper en zout. Schep het konijn uit de stoofpot en bak dan de uiringen glazig. Voeg de stukken konijn weer toe. Blus het konijn met de gevogeltefond en bedek met de boterhammen (mosterdzijde naar beneden). Dek af en laat 40 min sudderen.
-
Voeg de room en honing toe en laat 20 min sudderen zonder deksel. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Schil de witte asperges en verwijder het houterige uiteinde. Halveer.
-
Kook de erwten 2 min in gezouten water. Giet af en laat uitlekken.
-
Verhit wat boter in een antikleefpan. Bak de asperges op een matig vuur gaar. Roer regelmatig. Voeg de erwten toe. Kruid met zwarte peper en zout. Snipper de bieslook fijn en roer door de groenten.
-
Bak de kroketten in de friteuse volgens de bereidingswijze op de verpakking.
-
Serveer het konijn met de groenten en kroketten. Werk af met peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven