Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de komkommers goed.
-
Snij met een mandoline lange, dunne repen van de komkommers. Snij de repen in nog fijnere repen en hou apart.
-
Pesto
Mix de binnenkant van de komkommer met de groene chilipeper, fetakaas, teen look, dille, olijfolie en de helft van de pijnboompitten glad. Kruid met peper en zout.
-
Snij de olijven in fijne schijfjes
-
Spoel de zalm en dep droog. Bak de zalm krokant in hete olie en kruid met peper en zout.
-
Stoof de komkommertagliatelle aan in hete olijfolie tot ze halfzacht geworden zijn. Voeg daarna de komkommerpesto toe.
-
Verdeel de komkommertagliatelle over de borden. Schik er een stukje gebakken zalm op.
-
Werk het gerecht af met de olijven, takjes dille en pijnboompitten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven