Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de komkommers. Trek met behulp van een dunschiller 2 cm brede linten van de komkommer en dit over de hele lengte.
-
Snij de forelfilets in de lengte doormidden. Snij in stukjes van 2 cm. Leg 2 stukjes forel op elkaar en wikkel daar een komkommerlint rond. Rol stevig op. Snij de zijkanten mooi glad. Maak zo 12 stuks. Hou fris in de koelkast.
-
Mix de overschot van de komkommers met de groentebouillon, Griekse yoghurt en muntblaadjes fijn tot een homogene soep. Kruid met peper en zout. Zet in de koelkast tot gebruik.
-
Serveer de komkommersoep ijskoud in diepe borden. Werk af met 3 rolletjes gerookte forel en enkele blaadjes munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven