Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de ongeschilde komkommer met een dunschiller of een mandoline in heel dunne rondjes.
-
Leg de rondjes in een vergiet, strooi er wat zout over en laat de komkommer uitlekken.
-
Dep de rondjes droog met wat keukenpapier.
-
Verwijder de korsten van de sneetjes brood. Smeer de sneetjes brood in met de zure room. Beleg ze dakpansgewijs met de sneetjes komkommer.
-
Leg er een 2de sneetje brood bovenop. Snij de boterham in 2 driehoekjes.
-
Steek vast met een prikker en werk af met een extra schijfje komkommer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven