Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de komkommers en snij in 12 cilinders. Haal de zaadjes eruit zonder de bodem te beschadigen. Snij de rest van de komkommers in fijne brunoise.
-
Snij de surimistaafjes fijn. Pel de sjalot en snipper fijn. Schil de gember en rasp fijn. Pluk de korianderblaadjes en snipper fijn.
-
Meng de fijngesneden surimi, sjalot, gemberrasp, koriander en fijngesneden komkommerbrunoise met 3 eetlepels mayonaise. Kruid met peper en zout.
-
Vul de uitgeholde komkommers met deze mengeling.
-
Dressing: meng de rest van de mayonaise met fijngesnipperde dille, de room, het sap en de zeste van de citroen tot een dressing. Kruid met peper en zout.
-
Versier de borden met de dressing. Schik op elk bord 3 komkommercilinders. Werk af met een takje dille.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven