noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de pistachenoten in een droge koekenpan. Hak fijn in de vijzel of mix kort in de keukenrobot.
-
Schil de komkommer. Snij in stukken van 5 cm dikte. Haal 1 zijde van het vruchtvlees weg met behulp van een pomme parisiennelepel. Bestrooi de komkommerblokjes met wat zout. Laat 1 uur trekken in de koelkast. Dep droog met keukenpapier.
-
Serveer de komkommers ijskoud. Leg 3 komkommercilinders op een bord. Schep bolletjes limoensorbet en schik deze op de komkommer.
-
Bestrooi met de crumble van pistachenoten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven