Kokossoep met schelvis en udonnoedels
Vis , Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kuis de boontjes en snij ze in stukken. Blancheer ze beetgaar.
-
Snij de stelen en het blad van de Chinese kool in reepjes.
-
Pel en snipper de look fijn.
-
Snij de citroengrasstengel in stukjes en hak fijn in de blender of het hakmolentje.
-
Kook de noedels gaar in licht gezouten water en spoel onder koud, stromend water.
-
Snij de vis in stukjes.
-
Verwarm een scheutje olie in de wok en fruit de look. Voeg de sambal en het citroengras toe. Roerbak en overgiet met water.
-
Verkruimel de bouillonblokjes erover. Voeg kokosmelk en sojasaus toe. Breng aan de kook.
-
Voeg de Chinese kool, udonnoedels en schelvisreepjes toe.
-
Kruid met peper en zout. Serveer in kommetjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven