Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 190°C. Vet bakpapier in.
-
Zeef de bloem in een kom en meng met je vingers de zachte margarine onder de bloem tot je een fijne kruimelstructuur krijgt.
-
Voeg de suiker, de rozijnen, het bakpoeder en de kokos toe en meng alles.
-
Klop de eieren los en meng met het vanille-extract. Giet bij het deeg en giet ook de melk erbij.
-
Meng met de handen tot je een nat deeg krijgt.
-
Verdeel het deeg met een vork in 6 gelijke stukken en vorm elk stuk tot een rotsje. Leg op het ingevette bakpapier.
-
Bestrooi de rotsjes rijkelijk met bruine suiker.
-
Bak 15 min in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven