Selder , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de paprika in blokjes, de selder en chilipeper in plakjes.
-
Pel de sjalotjes en de look en snipper fijn.
-
Snij de lente-uitjes in ringetjes.
-
Verwarm de kokosolie in een pot en stoof de sjalot, paprika, chilipeper, lente-ui, look, gember en bleekselder zacht.
-
Laat de groenten afkoelen.
-
Snij de avocado middendoor, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil, snij in stukken.
-
Snij de komkommer in de lengte middendoor, verwijder de zaadjes met een koffielepel en snij in stukken.
-
Giet de kokosmelk in de blender. Voeg de sojasaus, limoensap en -zeste, komkommer, avocado, verse kruiden en de afgekoelde groenten toe en mix tot een gladde soep. Kruid met zout. Zet in de koelkast tot gebruik.
-
Rooster de sesamzaadjes.
-
Serveer goed gekoeld en garneer met sesamzaadjes, reepjes chilipeper en limoenzeste.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven