Kokoscocktail met gegrilde ananas, granaatappelpitten en munt
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Leg de halve granaatappel in water en haal de pitjes eruit. Hou apart.
-
Schil de ananas en snij 2 schijven van 2 cm dikte in mooie vierkante blokjes. Gril deze op de barbecue of grillpan. Hou apart.
-
Steek de ananasblokjes met het takje munt op een lange satéstok.
-
Snij de rest van ½ ananas in fijne stukjes. Doe de ananas in de blender en voeg de likeur, kokosmelk en ijsblokken toe. Mix alles fijn.
-
Verdeel de granaatappelpitten over de glazen. Giet de cocktail erbij.
-
Werk af met de gegrilde ananasblokjes en munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven