Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Klop de boter met de suiker romig en klop de eieren er vervolgens stuk per stuk door.
-
Zeef de bloem en het bakpoeder. Spatel met een snuifje zout, de melk, het oranjebloesemwater (20 ml) en het vanilleextract door het beslag.
-
Bekleed de bakvorm met bakpapier en giet het beslag erin.
-
Bak goudbruin en gaar in 30 min.
-
Topping:
verwarm de confituur met het oranjebloesemwater (20ml).
-
Bestrijk de cake gelijkmatig met confituur wanneer die net uit de oven komt en laat intrekken. Bestrooi met geraspte kokos.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven