Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de ananas in kleine stukjes tot je 3 koppen vol hebt (1 kop = 25 cl).
-
Meng de bruine suiker erdoor. Roer de agavesiroop door de kokosmelk.
-
Snij de aardbeien in fijne plakjes.
-
Vul de ijslollyvormpjes met kokosmelk tot net waar het uiteinde van het stokje zal komen.
-
Steek in de diepvries en laat hard worden.
-
Verdeel de plakjes aardbeien over de laag kokosmelk en vul verder met ananasstukjes.
-
Druk de stokjes erin en zet minstens 3 uur in de diepvries.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven