Weekdieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de kokkels grondig onder koud stromend water.
-
Laat ze 10 min in gezouten water liggen en spoel ze nogmaals grondig.
-
Verdeel de kokkels over de weckpotten.
-
Pel de teentjes look en snipper fijn.
-
Snij de peterselie fijn.
-
Strooi de look en peterselie over de schelpen.
-
Besprenkel met olijfolie en wijn. Kruid met versgemalen peper en zeezout.
-
Sluit de bokaal en breng de klemmen aan.
-
Zet de bokaal op een warm barbecuerooster op de hoogste stand en sluit de barbecue.
-
Haal de bokalen van de barbecue als de kokkels opengaan.
-
Wanneer het koken stopt, open je de pot door de klemmen te verwijderen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven