Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de eidooiers in de keukenrobot en voeg de suiker toe. Klop tot een gladde, witte en schuimige massa (= ruban).
-
Verwarm de melk en voeg het vanillearoma toe.
-
Roer het puddingpoeder door de ruban en giet er een beetje warme melk bij. Roer los.
-
Giet de ruban bij de rest van de melk. Laat op het vuur al roerend indikken tot je een stevige pudding krijgt.
-
Giet in een kom. Dek af tot op de crème met plastic folie. Zet in de koelkast.
-
Snij de vellen bladerdeeg aan 1 kant recht en plak de vellen stevig tegen elkaar zodat je een groot vel krijgt.
-
Leg het zodat je boven en onderaan een ronde kant hebt. Snij de zijkanten recht.
-
Bestrijk het vel met koude vanillepudding en hou boven en onderaan de ronde kanten (10 cm) vrij.
-
Bestrooi met chocoladedruppels.
-
Rol het eerste deel zonder pudding strak op en rol dan verder losser op, zodat je een mooie rol krijgt.
-
Leg de rol 1 u in de diepvries.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij de rol in plakken van 1,5 cm dik.
-
Schik op een bakplaat bekleed met bakpapier. Klop het ei los en bestrijk de koeken ermee.
-
Bak goudbruin en gaar in 25 min.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven