Allergenen
Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Laat de chocolade met de boter en het koffiepoeder in een pannetje op een laag vuur smelten tot een gladde massa.
-
Laat even afkoelen en voeg vervolgens de suiker, losgeklopte eieren en gezeefde bloem toe. Meng goed.
-
Giet het mengsel in de muffinbakvorm en bak ± 30 tot 40 minuten.
-
Laat even afkoelen alvorens te serveren.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven