Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de zachte stukjes boter en suiker in de keukenrobot en klop ± 10 min tot het mengsel licht is van kleur.
-
Voeg het ei en vanille-extract toe en klop nog 2 min.
-
Zeef de bloem en voeg bij het botermengsel. Klop verder tot een homogeen deeg.
-
Rol het deeg uit tussen 2 vellen bakpapier tot een dikte van 4 mm. Plaats 30 min in de koelkast.
-
Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Haal het deeg uit de koelkast. Steek er 24 sterren uit.
-
Plaats het deegvel kort in de diepvries. Zo krijg je de sterren makkelijk los.
-
Leg de sterren op een bakplaat met bakpapier. Zet in de oven en bak 20 min, tot het deeg droog is.
-
Laat de koekjes afkoelen op een rooster.
-
Vul de ijscoupes met het ijs en werk af met de koekjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven