Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Koekjesdeeg: doe de bloem, het ei, het zout, 75 g boter en de suiker in de keukenrobot en klop tot een homogeen deeg.
-
Bestrooi de bol deeg met bloem tot het niet meer plakt.
-
Wikkel de bol in plastic folie en laat 1 u opstijven in de koelkast.
-
Bestrooi 1 vel bakpapier met bloem.
-
Haal het deeg uit de koelkast en bestrooi met bloem. Rol het uit tot 4 mm dikte, tussen 2 vellen bakpapier. Laat 1 u rusten in de koelkast.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Duw de verschillende sterren uit het deeg.
-
Plaats het deeg opnieuw in de koelkast tot het terug harder is.
-
Verwijder de rest van het deeg.
-
Bak 18 minuten op 180°C tot het droog en goudbruin gebakken is.
-
Haal uit de oven en laat afkoelen op een rooster.
-
Botercrème: klop 100 g zachte boter met 2 el bloemsuiker in de keukenrobot tot de boter licht van kleur is.
-
Voeg de zeste van citroen bij de boter en meng.
-
Stapel de sterren van groot naar klein met tussen elke ster een toefje botercrème.
-
Werk de koekjeskerstboom af met poedersuiker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven