Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Doe de bloem samen met het bakpoeder, de havervlokken en suiker in de mengkom van de keukenmachine. Meng op lage snelheid met het K-hulpstuk.
-
Snij de malse boter in blokjes. Voeg deze per stuk toe onder voortdurend mengen. Breek het ei erboven en laat meedraaien.
-
Zet de snelheid hoger en meng tot een homogeen vast deeg.
-
Hak de chocolade in stukjes. Voeg samen met de helft van de zeste bij het deeg en meng.
-
Verpak het deeg in plasticfolie. Laat het deeg 30 minuten rusten in de koelkast, zodat de smaken zich kunnen vermengen.
-
Rol balletjes van het deeg. Schik ze met voldoende ruimte tussen op een met bakpapier beklede ovenplaat. Druk de balletjes plat tot schijfjes van gelijke grootte. Werk de schijfjes af met een mespunt zeste.
-
Bak de koekjes in 15 minuten goudbruin en gaar in de voorverwarmde oven.
-
Laat de koekjes op een rooster afkoelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven