Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de knolselder en snij in gelijke kleine stukken. Kook gaar in melk. Giet af en laat goed drogen. Meng de room er onder en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Hou warm.
-
Bak de cordon bleus gaar in olijfolie op een zacht vuur. Draai regelmatig om.
-
Doe de knolselderstoemp in kleine Creusetpotjes en versier met de fijngesnipperde peterselie.
-
Schik de cordon bleu op een bord, geef er wat gemengde sla bij en serveer de knolselderstoemp erbij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven