Selder en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de knolselder en snij in plakken. Snij 1 plak in lucifers en de rest in stukjes.
-
Schil de aardappel en snij in stukken. Reinig de prei en snij het wit van de prei in ringen.
-
Smelt een klont boter in een ruime pan en stoof hierin de uisnippers. Voeg de prei- en knolselderstukjes toe en roerbak enkele minuten.
-
Overgiet met de bouillon en doe de aardappelen erbij. Laat de soep gaarkoken.
-
Pureer de soep en kruid met peper en zout.
-
Frituur de knolselderlucifers en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Roer de room en melk door de soep. Breng verder op smaak met kastanjepuree.
-
Werk af met de gefrituurde knolselder en enkele blaadjes peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven