Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de knolselder en aardappel. Snij beide in grove stukken. Pel de uien en snipper fijn. Snij het preiwit grof.
-
Smelt een klontje boter in een pot en stoof alle groenten even aan.
-
Giet de bouillon erbij. Laat op een zacht vuur 20 min garen.
-
Reinig de champignons en snij in plakjes. Bak de champignons aan in olijfolie en kruid met peper en zout. Haal uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Snij het brood in miniblokjes. Bak ze krokant in wat boter. Kruid met peper, zout en verse tijm.
-
Mix de soep en kruid met peper en zout.
-
Verdeel de soep in de borden en werk af met de gebakken champignons, de broodcroutons en een takje waterkers. Serveer meteen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven