Allergenen
Selder en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui.
-
Schil de knolselder en aardappel.
-
Snij de groenten fijn en stoof kort aan in 2 el olijfolie.
-
Voeg het water en de bouillonblokjes bij de groenten en breng aan de kook.
-
Laat ± 15 min zachtjes koken.
-
Mix de soep met de staafmixer tot een crèmesoep. Kruid met peper en zout.
-
Werk de soep af met de noten- en zadenmengeling en fijngesneden peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven