Selder. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder de steeltjes van de waterkers en peterselie. Blancheer ze samen met de spinazieblaadjes gedurende 2 minuten.
-
Giet ze af en spoel onder koud water. Laat goed uitlekken en hak fijn.
-
Meng door de mayonaise en breng op smaak met peper, zout en citroensap.
-
Schil de knolselder, snij in plakken en daarna in frietjes.
-
Verwarm de frituurolie op 170°C. Laat de knolselderfrietjes 5 à 7 minuten bakken. Haal ze eruit.
-
Verwarm de frituurolie naar 190°C en bak de knolselderfrietjes goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Serveer onmiddellijk met groene mayonaise.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven