Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Leg het sneetje ham tussen 2 vellen bakpapier. Plaats 2 min in de microgolfoven op de hoogste stand. Laat afkoelen.
-
Schil de aardappel en snij in kleine blokjes.
-
Schil de knolselder en snij in blokjes.
-
Doe de aardappelblokjes en knolselderblokjes in een glazen pot met 3 el water. Dek de pot af en plaats 10 à 15 min in de microgolfoven tot alles gaar is. Giet het resterende vocht weg.
-
Mix de knolselder, aardappel en room tot een crème in de blender. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Plaats de crème 2 min in de microgolfoven om op te warmen.
-
Besprenkel de crème met wat olijfolie en werk af met een krokant stukje gedroogde ham.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven