Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de knolselder en snij in dobbelstenen.
-
Pel de ui en snipper fijn.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Voeg ½ van de peterselie bij het gehakt. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Rol balletjes van het gehakt.
-
Smelt 3 el boter in een kookpot. Bak de balletjes aan alle zijden mooi bruin. Haal ze uit de kookpot.
-
Bak de ui glazig in dezelfde kookpot.
-
Roer de knolselderblokjes en balletjes eronder. Voeg 3 dl water toe. Kruid met zwarte peper, zout en nootmuskaat.
-
Voeg het sap van ½ citroen, de laurierblaadjes en de selderblaadjes toe.
-
Laat het geheel 15 à 20 min stoven onder deksel.
-
Meng 10 g bloem met 30 ml koud water tot een gladde massa.
-
Haal de knolselder van het vuur en roer het water met de bloem eronder.
-
Zet op het vuur en laat doorkoken om het geheel te binden. Voeg extra citroensap toe, indien nodig.
-
Werk af met de overige platte peterselie. Serveer met gekookte patatjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven