Selder. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de knolselder proper onder stromend water.
-
Doe een bodem zeezout in een gietijzeren pot en plaats de knolselder op het zout.
-
Snij 4 stukken aluminiumfolie van 50 cm lang.
-
Plaats de aluminiumfolie rond de knolselder in de pot. De folie moet ± 30 cm uit de pot steken.
-
Vul nu verder aan met zeezout, tot de knolselder volledig bedekt is.
-
Vouw de aluminiumfolie over de knolselder goed dicht.
-
Bak in de oven op 160°C gedurende 4 u. Na 4 u is de knolselder gaar.
-
Open de folie en breek de zoutkorst open. Haal de knolselder uit de zoutkorst.
-
Eet de knolselder warm of koud.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven