Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kruidenolie: meng 4 el olijfolie met ras el hanout en komijnpoeder.
-
Was de knolselder en snij de onderkant eraf. Bestrijk de knolselder met de kruidenolie.
-
Doe de knolselder in een gietijzeren pot met deksel.
-
Plaats de pot in de oven en bak de knolselder in 1,5 tot 2 u gaar op 190°C.
-
Hol de knolselder uit maar laat nog een dikke rand aan de knolselder.
-
Bak de gerookte spekblokjes kort aan in wat olijfolie.
-
Snij de lente-uitjes in fijne ringen.
-
Prak de knolselderpulp grof en meng met de gebakken spekblokjes, lente-ui en zure room. Kruid met peper, zout en versgeraspte nootmuskaat.
-
Vul de uitgeholde knolselder op met het knolseldermengsel en besprenkel met olijfolie.
-
Gratineer in de oven op 200°C tot goudbruin.
-
Werk af met wat fijngesneden bieslook.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven