Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Schil de aardappelen en knolselder en snij in heel fijne plakjes. Besprenkel de knolselder met citroensap om verkleuren tegen te gaan.
-
Schik de plakjes knolselder en aardappel in lagen in een ovenschaal. Kruid elke laag met peper en zout.
-
Overgiet met de room. Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie en plaats 1 uur in de oven.
-
Verwijder de folie en bestrooi met kaas. Zet terug in de oven tot de kaas gesmolten en de knolselder gaar is.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven