Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Bekleed een taartvorm met bladerdeeg. Prik met een vork enkele gaatjes in de bodem en bak blind gedurende 15 min.
-
Klop de eieren los met de pizzakruiden, ricotta, lookpoeder en balsamicoazijn. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Bestrooi de taartbodem met geraspte Parmezaanse kaas en giet het eimengsel erover uit.
-
Snij de coeur de boeuftomaten in plakjes en dep ze droog met keukenpapier.
-
Bedek de taart dakpansgewijs met tomaat. Bestrooi met Provençaalse kruiden, peper en zout.
-
Verdeel de snoeptomaatjes erover.
-
Zet 20 min in de voorverwarmde oven, tot het ei gestold is.
-
Werk af met basilicumblaadjes. Serveer lauwwarm of op kamertemperatuur.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven