Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schraap de wortels en snij in kleine stukjes of fijne plakjes.
-
Meng het kippengehakt met de koriander en vorm, met natte handen, balletjes ter grootte van een knikker. Kook ze gaar in kippenbouillon aangelengd met het water. Schep ze uit de bouillon en hou warm.
-
Voeg de kurkuma bij de bouillon tot die mooi geel kleurt.
-
Verwarm een eetlepel olie in een ruime pan en roer de rijst, erwtjes en worteltjes erdoor.
-
Overgiet met de warme bouillon en voeg de rozijnen toe. Dek de pan af en laat de rijst garen op een zacht vuur. Verwijder het deksel als het water opgenomen is en laat uitdampen.
-
Werk af met geroosterde cashewnoten en serveer met de kippengehaktballetjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven