Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s en snij het vruchtvlees in vierkanten.
-
Snij de aubergine en courgette in stukken van gelijke grootte.
-
Borstel de champignons schoon.
-
Was de krielaardappelen en kook ze beetgaar in licht gezouten water.
-
Pel de teentjes look en duw ze door de lookpers.
-
Doe de groenten, champignons en aardappelen in een kom. Besprenkel met olijfolie en schep de verse kruiden met de look erdoor. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Laat 2 u marineren op kamertemperatuur.
-
Rijg de groenten en aardappelen afwisselend aan prikkers.
-
Rooster ze regelmatig draaiend in 15 min gaar op de barbecue.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven