Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
-
Snij de courgette en aubergine in kleine blokjes.
-
Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes.
-
Pers de teentjes look.
-
Verwarm een scheut zonnebloemolie in een kookpot en roerbak de paprika-, aubergine- en courgetteblokjes enkele min.
-
Voeg de looksnippers toe en laat 1 min meebakken.
-
Roer de komijn, koriander, bruine suiker en pijnboompitten erdoor en laat nog 1 min bakken.
-
Haal de pot van het vuur, schep de couscous erdoor en overgiet met de kokende kippenbouillon. Laat onder deksel 5 min rusten.
-
Roer de couscous los, breng op smaak met peper en zout.
-
Hak de koriander grof en schep door de salade.
-
Serveer warm of op kamertemperatuur.
-
Tip: lekker bij de BBQ.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven