Allergenen
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de kleine pizza’s met een uitsteekring uit het pizzadeeg.
-
Bestrijk met de tomatenpassata.
-
Spoel de tomaten en snij in dobbelsteentjes. Snij wat groene olijven in ringen. Strooi de tomatenstukjes over de passata en werk af met de olijfstukjes. Kruid met peper, zout en verse oreganoblaadjes. Strooi de geraspte mozzarellakaas er rijkelijk over.
-
Bak gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven